diamond of bodrum

Over Bodrum

De baai van Bodrum is absoluut één van de mooiste baaien van Turkije. De Egeïsche Zee en de Middellandse Zee komen hier samen en het zeewater is hier helderblauw.

Bodrum

Alle bedrijvigheid van Bodrum op loopafstand maar wel een rustig en luxe vakantieverblijf? Het kleine kustplaatsje Içmeler ligt zo'n beetje ín Bodrum en is dan ook heel geschikt Kamer diamond of bodrum Resortals uitvalsbasis. Hotel Diamond of Bodrum ligt pal aan het strand en biedt dan ook prachtige vergezichten over de baai met de vele luxe jachtschepen. Ook ziet u in de verte de blikvanger van Bodrum; het oude Middeleeuwse kasteel. Zeker weten dat u hier volop zult genieten van alle luxe van dit uitgebreide all inclusive hotel!

Zoek je rust of ben je in voor actie?

Brengt u uw vakantie graag door in een plaats met veel uitgaansmogelijkheden, dan is Gümbet een uitstekende keuze. Houdt u meer van een wat rustiger omgeving dan zijn de plaatsen Bitez, Turgutreis, Gündogan, Türkbükü en Torba perfecte vakantiebestemmingen.

Over de Egeïsche kust

De Egeïsche kust is bekend om zijn tropische vegetatie, stranden, mooie baaien en zeer gezellige vakantiebestemmingen met leuke restaurantjes en barretjes. Het is een vruchtbaar gebied waar u veel druiven zult zien die onder andere gebruikt worden voor de rozijnen in Nederland.Kamer diamond of bodrum Resort

In de vele restaurants die u in de kustplaatsen zult vinden kunt u enorm goed eten. Veel verse groenten en fruit, gegrild vlees en salades kunt u apart of door elkaar aantreffen in een schotel. De gerechten worden vaak begeleid door allerlei lekkere sausjes. Wat u misschien van Spanje kent, zijn de tapas, hier in Turkije hebben ze Mezés, allerlei lekkere kleine hapjes en veel vers brood.

Bekende plaatsen aan de Egeïsche kust zijn Kusadasi, Bodrum, Bitez en Gümbet. De wat kleinere plaatsen Gundogan, Torba en Turgutreis zijn wat minder bekend maar beschikken zeker over mooie accommodaties die wij u voor aantrekkelijke prijzen aanbieden. (linken naar wikipedia)